Aripioarele condimentate, trase în tigaie, rumenite cu mirodenii și vafele dulci, însiropate, puse alături de o farfurie, ar păare o combinație desprinsă din paginile cărții de bucate ale unui excentric culinar, pofticios și gurmand. Combinația a fost apreciată de vedete internaționale, fiind în topul localurilor recomandate de Snoop Dog, în cartea sa de rețete scrisă alături de Martha Stewart, ,,From crook to cook”.

Raperul american Snoop Dog susține, în cartea sa culinară, lansată de curând, că printre preferatele sale se află Roscoes, restaurantul unde meniul abundă în combinațiile excentrice de pui prăjit și vafe, cu diverse garnituri clasice pentru bucătăria americană.
,,I-am descoperit când lucram cu Dr Dre la The Chronic”, scrie Snoop Dog în cartea semnată alături de Martha Stewart. În opinia artistului, mâncarea este atât de bună, încât Roscoes a fost vizitat de fostul președinte american Barack Obama, dornic să deguste aripioarele gătite aici.

În meniul celor de la Roscoes, un Obama Special este alcătuit din trei aripioare și o vafă, cu o garnitură de salată de cartofi ori de binecunoscuții cartofii prăjiți în stil french fries. La fel de tentante sunt și SIR MICHAEL, un sfert de pui cu sos, ceapa și biscuite pufos, E-Z Ed”s Special,omletă cu ficat de pui, condimentată cu mixul lor secret și servită împreună cu french fries.
Meniul Roscoes cuprinde 24 de preparate, toate cu numitorul comun ceva sărat, pe bază de pui și ceva dulce, fie vafe, fie biscuiți. Prețurile nu sunt disponibile pe site, probabil și pentru că ar putea fi diferite, în funcție de locație. Restaurantul are deschise opt localuri.